За результатами конкурсного відбору 2020 р. Державний університет «Житомирська політехніка» в партнерстві з ТОВ “Даніко” здобув черговий проект Еразмус+/Мобільність спільно з Університетом м. Ковентрі (Великобританія).

Співробітництво між Житомирською політехнікою та Університетом м. Ковентрі в рамках програми Еразмус+ триває з 2016 р. За попередні роки студенти, аспіранти і викладачі нашого навчального закладу мали можливість пройти навчання, стажування відповідно на базі партнерського ЗВО. В свою чергу викладачі британського університету відвідували «Житомирську політехніку» з метою проведення лекцій.

Сума фінансування – 20000 €;
Тривалість проекту – 2020-2023 р.р.

Відповідно до проекту студенти/аспіранти та викладачі факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки та факультету інформаційно-комп’ютерних технологій матимуть змогу й надалі навчатися та стажуватися в Університеті м. Ковентрі. Окрім того до консорціуму даного проекту долучено також ТОВ “Даніко”, як неакадемічний партнер. Тривалість навчання студентів, аспірантів від 3 місяців, стажування викладачів – 7-10 днів.

Також заплановано візити студентів та викладачів британського університету до нас.

На початку нового навчального року відділом міжнародних зв’язків буде доведено інформацію щодо порядку та особливостей участі у конкурсі на отримання стипендій (грантів) в рамках даного проекту.

Відділ міжнародних зв’язків