З 2015 р. Житомирська політехніка бере активну участь в проектах за програмою Еразмус+/Міжнародна Кредитна Мобільність (МКМ). Щороку до когорти партнерів нашого університету долучаються все нові зарубіжні навчальні заклади.
Черговим новим партнером Житомирської політехніки став Кіпрський інститут маркетингу, м. Нікосія/Лімасол (cima.ac.cy, cimabvi.com). В 2019 р. було підписано договір про співпрацю між нашими навчальними закладами і досягнуто домовленості щодо підготовки спільного проекту Еразмус+/МКМ. За результатами конкурсного відбору 2020 р. проектну заявку було затверджено із фінансуванням 32,335.00 євро.  Реалізація проекту триватиме впродовж 2020-2023 н.р..

В рамках даного проекту студенти, аспіранти та викладачі Житомирської політехніки матимуть можливість отримати стипендію (грант), що покриває кошти на проїзд та перебування з метою навчання, стажування та/або викладання, відповідно.
Тривалість навчання студентів, аспірантів – 3-5 місяців, стажування та/або викладання для викладачів – 5 днів.
В свою чергу, очікується також приїзд до нашого університету викладачів та студентів із партнерського закордонного інституту.
Дані мобільності планується реалізувати в рамках спеціальностей економічного профілю наявних в нашому і партнерському навчальному закладі, а саме:
– Облік і аудит;
– Бізнес і адміністрування;
– Бізнес і логістика;
– Банківська справа;
– Туристичний менеджмент;
– Фінанси і ІТ;
– Страхова справа;
– Управління персоналом.
На початку нового навчального року відділом міжнародних зв’язків буде доведено інформацію щодо порядку та особливостей участі у конкурсі на отримання стипендій (грантів) в рамках даного проекту. Слідкуйте за оголошеннями на сайті університету.

Відділ міжнародних зв’язків