З 17 по 28 лютого в стінах Державного університету “Житомирська політехніка” в рамках проекту Erasmus+ «Магістерська програма з смарт-транспорту та логістики для міст – SmaLog» перебувала професорка Сілезької політехніки (Польща), кафедри транспортних систем – Пані Ельжбета Мацьожик.
Проф. Мацьожик зустрілася з керівництвом та викладачами кафедри автомобілів і транспортних технологій, а також провела лекційні та практичні заняття зі студентами та аспірантами спеціальностей транспортного профілю.

До студентів було доведено цікавий і змістовний матеріал щодо логістики, транспортних та пасажирських перевезень, питань моделювання транспортних систем сучасних «розумних міст». Проф. Мацьожик також відповіла на питання, які цікавили наших студентів, щодо можливості покращення транспортної інфраструктури міст України.
Подібні заходи дають змогу нашими студентами, транспортних спеціальностей зокрема, розширити та отримати нові знання, а також сприяють глибшому розумінню сучасних тенденцій розвитку транспортних систем країн Європи.
Нагадаємо, що реалізація проекту «SmaLog» за програмою Еразмус+/KA2 триває в Житомирській політехніці з 2017 р.

Відділ міжнародних зв’язків,
Кафедра автомобілів і транспортних технологій