15 лютого в конференц-залі Житомирського державного технологічного університету відбулася зустріч студентів нашого університету з представником консультативного освітнього центру «Education USA» Неллі Петлик.

Організація «Education USA» має близько 400 консультативних центрів по всьому світу, котрі фінансує Бюро з питань освіти і культури Державного департаменту США і безпосередньо підтримується Посольством США в Україні. Радники мережі «Education USA» пропонують інформацію, консультації та рекомендації у пошуках закладів вищої освіти у Сполучених Штатах для молоді та студентів.

Для студентів ЖДТУ була проведена презентація, щодо вибору найкращих університетів у США, критеріїв відбору для вступу, можливості одержання грантів та стипендій на навчання студентами з України у США, можливістю академічних і професійних програм обміну між нашими державами. Представник організація «Education USA» також відповіла на ряд важливих питань, які цікавили наших студентів.

Такі зустрічі зі студентами сприяють глибшому взаєморозумінню системи вищої освіти у США, а також зміцнюють стосунки між молоддю, студентами і основними інститутами США та України.