Впродовж 22-25 жовтня в рамках реалізації проекту за програмою Erasmus+/Розвиток потенціалу вищої освіти – SmaLog “Магістерська програма з смарт-транспорту і логістики для міста” на базі одного з партнерів проекту – Національного університету «Львівська Політехніка» відбулася робоча зустріч учасників проекту, включно з моніторинговою місією  Національного Еразмус+ Офісу України.
Від ЖДТУ участь в заходах взяли викладачі кафедри «Автомобілів і транспортних технологій» та представники відділу міжнародних зв’язків. Учасниками зустрічі були також інші партнерські навчальні заклади з Італії,Німеччини, Польщі, України і Грузії. Крім того в рамках моніторингової місії були присутніми представники Національного Еразмус+ Офісу України, які дали позитивну оцінку ефективності реалізації даного проекту.
Під час перебування в Національному університеті «Львівська Політехніка» представники нашого університету провели зустріч із студентами, які навчаються за розробленою в рамках проекту новою магістерською програмою, українськими та іноземними роботодавцями, які зацікавлені в наданні робочих місць випускникам транспортних спеціальностей ЖДТУ та інших партнерських університетів, а також відвідали лабораторії факультету транспортних технологій НУ «Львівська Політехніка».

Бажаємо виконавцям проекту подальшої успішної співпраці та реалізації поставлених цілей!