Впродовж 29 травня – 01 червня в рамках реалізації в ЖДТУ проекту за програмою Erasmus+/КА2 SmaLog “Магістерська програма з смарт-транспорту і логістики для міста” на базі координатора проекту – Університету «Тор Вергата» м. Рим (Італія) відбулася координаційна нарада учасників проекту. Участь в заході взяли технічні координатори проекту – представники університетів України, Грузії, Польщі, Німеччини, Італії.
Під час зустрічі було обговорено поточний стан виконання проекту по кожному з розділів, уточнено технічні та фінансові аспекти менеджменту проекту, визначено дати наступних заходів/зустрічей, порядок закупівлі обладнання.
Починаючи з 18/19 н.р. розпочнеться реалізація додаткового компоненту мобільності, що дасть можливість студентам спеціальностей «Автомобільний транспорт» і «Транспортні технології» пройти навчання на базі університетів партнерів країн ЄС.
Наступна зустріч в рамках проекту відбудеться наприкінці липня на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.