З 11 по 22 березня в стінах Житомирського державного технологічного університету в рамках програми Erasmus+ перебував професор Сілезької політехніки (Польща), завідувач кафедри промислової логістики і транспорту – Олександр Сладковський.

Даний візит відбувся завдяки діючому міжнародному проекту «Смарт-транспорт та логістика для міст – «SmaLog», учасником якого є наш університет. Проф. Сладковський провів ряд зустрічей з керівництвом ЖДТУ, консультацій з викладачами, а також провів відкриті лекції студентам та аспірантам транспортних спеціальностей нашого університету.

Для студентів ЖДТУ було проведено цікаві і змістовні лекції щодо логістики, транспортних та пасажирських перевезень, розглянуті питання моделювання транспортних систем сучасних «розумних міст». Професор Сладковський також відповів на ряд важливих питань, які цікавили наших студентів, щодо можливості покращення транспортної інфраструктури міст України.

Такі заходи дають змогу нашими студентами, транспортних спеціальностей зокрема, розширити та отримати нові знання, а також сприяють глибшому розумінню сучасних транспортних систем країн Європи.

Кафедра автомобілів і транспортних технологій

»