Оголошено перший тур відбору студентів на навчання до Вищої школи м. Лілль (Франція). В рамках реалізації проекту за програмою Еразмус+/КА1 – «Міжнародна Кредитна Мобільність» у 2018-2019 н.р. 2 студентів-магістрантів за результатами конкурсного відбору матимуть можливість отримати стипендії та пройти навчання на базі Вищої школи м. Лілль (Франція).

Розмір стипендії: 850 EUR/міс., витрати на проїзд – 360 EUR, а також вартість навчання – покриваються за рахунок коштів проекту.
Тривалість навчання: 2 семестри, 10 міс. (осінній + весняний семестр).
Магістерська програма навчання: «Менеджмент стійкого розвитку забруднених територій.

Брати участь у конкурсі можуть студенти, які навчаються а останньому курсі освітнього ступеня «Бакалавр», або ж студенти 1-го року навчання магістратури ЖДТУ. Студенти, які отримують ступінь «Бакалавр» за спеціальностями екологічного профілю на базі іншого навчального закладу (не ЖДТУ), також можуть брати участь у конкурсі. При успішному проходженні відбору, дана особа стає учасником програми за умови вступу до ЖДТУ на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

Для участі у конкурсі студенту необхідно мати:

  • високий рівень знань із фахових дисциплін;
  • високий рівень володіння мовою (англійською).

За умови однакового рівня знань перевага буде надаватися студентам 1 року навчання. Студенти, що раніше брали участь у проектах «Erasmus Mundus» або «Erasmus+» мають менші шанси на проходження за конкурсом.

Порядок участі у конкурсі:

Конкурсний відбір здійснюється на базі ЖДТУ.
Учаснику необхідно подати наступні документи до 10 травня 2018 року включно:

  • заяву;
  • сертифікат про знання англійської мови ( у разі відсутності сертифіката – готовність до співбесіди англійською мовою з представником відділу міжнародних зв’язків для визначення рівня володіння іноземною мовою);
  • контрольнийсписок;
  • біографію (CV);
  • фотокартку;
  • угоду про навчання;
  • скановану копію закордонного паспорту;
  • лист-мотивацію;
  • переклад диплому про освіту та виписки із оцінками:диплом бакалавра (виписка з оцінками) – сканована копія.

Отримати форми документів можна за посиланням –http://www.isa-lille.com/pr…/how-to-apply/exchange-students/
Відбір учасників буде здійснюватися шляхом усної співбесіди із викладачами кафедри екології ЖДТУ (на знання фахових дисциплін), із представниками відділу міжнародних зв’язків, або із викладачами кафедри іноземних мов (на знання англійської мови). У результаті співбесіди та розгляду поданих документів буде відібрано 4–6 кандидатів для участі у 2 турі.
Другий тур відбору відбудеться на базі ЖДТУ 24-25 травня (точна дата буде повідомлена пізніше) шляхом усної співбесіди із викладачами Вищої школи     м. Лілль (англійською мовою). За результатами співбесіди буде відібрано 2 учасники, які поїдуть на навчання до Франції за кошти проекту.
Документи для участі у конкурсі надсилати за адресою davydvairina2@gmail.com.

За додатковою інформацією звертатися до заступника завідувача кафедри екології ЖДТУ – доц. Давидової Ірини Володимирівни –тел.: 067-183-22-83. З питань підготовки документів в результаті проведеного відбору та умов проекту Еразмус+ звертайтеся до представників міжнародного відділу ЖДТУ (кабінет 219), або телефонуйте за номером 096-65-21-068 (Анна Станіславівна).